Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g25g87kcal0g0.7g9.5g0g
Becel juokseva, annos 10g58g384kcal0g0g43g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g249g1109kcal17.7g169.2g49.1g8.7g
Vispikerma Flora 20%208g457kcal6.2g10.4g41.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)166g93kcal14.1g8.3g0.3g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g108g604kcal9.1g59.4g36.7g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g62g340kcal3.1g36.7g19.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini13g44kcal10.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g6876kcal121.8g727.2g400g17.4g
Valittu annoskoko980g3438kcal60.9g363.6g200g8.7g
Annoskoko puolitettuna490g1719kcal30.5g181.8g100g4.4g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963