Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 151g1093kcal1.8g0.6g122.5g0g
Sokeri 299g1213kcal0g298.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)301g380kcal33.1g0.9g27.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40g149kcal7.4g4.4g8.7g12.2g
Vehnäjauho puolikarkea 163g560kcal16.6g114.2g2g5.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g6929kcal118g872.2g320.6g35.8g
Valittu annoskoko980g3465kcal59g436.1g160.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna490g1732kcal29.5g218.1g80.2g9g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249