Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g40g44kcal2g8.4g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2209kcal143.4g59.4g151.2g10.8g
Valittu annoskoko980g1105kcal71.7g29.7g75.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna490g552kcal35.9g14.9g37.8g2.7g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850