Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 385g534kcal48.1g1.2g37.7g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g280g1341kcal19.6g145.6g75.6g0g
Hermesetas-jauhe14g41kcal0.2g7.8g0g5.6g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen21g76kcal10.5g7.6g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g8045kcal163.4g326.6g682.2g17g
Valittu annoskoko980g4022kcal81.7g163.3g341.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna490g2011kcal40.9g81.7g170.6g4.3g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038