Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja877g1455kcal146.4g0.1g96.4g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g93g407kcal5.1g3.9g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g3747kcal304.6g11.4g275.4g0.4g
Valittu annoskoko980g1874kcal152.3g5.7g137.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna490g937kcal76.2g2.9g68.9g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397