Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g335g281kcal3.7g61.2g1.3g6g
Canderel makeutusjauhe139g535kcal4g129.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g109kcal9.6g0.2g7.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Margariini, flora kevyt 40 70g262kcal0.1g3.7g27.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g70g49kcal1.4g2.3g3.6g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 272g933kcal27.7g190.3g3.3g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g4478kcal93.8g794g94.6g31.8g
Valittu annoskoko980g2239kcal46.9g397g47.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna490g1120kcal23.5g198.5g23.7g8g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917