Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 421g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 35g26kcal4.6g0.4g0.1g2.4g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Kaurahiutale 56g210kcal8.1g32g4.1g5.6g
Pellavansiemenrouhe,Risetti45g224kcal11.2g14.9g12.9g12.7g
Mantelilastu (A la meira)35g210kcal8.4g2.3g18.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 365g1251kcal37.1g255.2g4.4g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g4140kcal138.8g609.6g114.4g67g
Valittu annoskoko980g2070kcal69.4g304.8g57.2g33.5g
Annoskoko puolitettuna490g1035kcal34.7g152.4g28.6g16.8g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640