Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen438g144kcal14.4g21.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 203g697kcal20.7g142.2g2.4g7.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.1g10kcal0.3g1.9g0.2g0.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Mustikka metsä- 188g83kcal0.9g12g1.1g6.2g
Hermesetas -neste6.3g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu31g19kcal0.3g1.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2235kcal99.4g367g31.2g28.4g
Valittu annoskoko980g1118kcal49.7g183.5g15.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna490g559kcal24.9g91.8g7.8g7.1g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321