Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5600g9520kcal1064g0g560g0g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Torino tumma proteiinipasta plus700g2380kcal161g371g25.9g42g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2590g596kcal36.3g88.1g10.4g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g25597kcal2555.4g1021.6g1196.8g115.6g
Valittu annoskoko9800g12798kcal1277.7g510.8g598.4g57.8g
Annoskoko puolitettuna4900g6399kcal638.9g255.4g299.2g28.9g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426