Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g4000g4800kcal640g52g224g4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g40g352kcal0g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)128g461kcal7g97.3g4.5g7g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g1600g1920kcal46.4g86.4g160g0g
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g15530kcal1387.6g471.6g909g22g
Valittu annoskoko9800g7765kcal693.8g235.8g454.5g11g
Annoskoko puolitettuna4900g3883kcal346.9g117.9g227.3g5.5g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310