Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 131g1156kcal0g0g130.7g0g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Paprika, punainen233g60kcal2.1g10.7g0.9g4.7g
Oregano, kuivattu 4.7g14kcal0.5g1g0.5g2g
Basilika, kuivattu 4.7g12kcal0.7g1g0.2g1.9g
Timjami 4.7g13kcal0.4g1.3g0.3g1.7g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3733g747kcal48.5g112g7.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2333g583kcal30.3g98g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g933g2819kcal177.3g1.9g233.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g933g1493kcal19.6g35.5g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g14330kcal578.8g624.2g1039g43g
Valittu annoskoko9800g7165kcal289.4g312.1g519.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna4900g3583kcal144.7g156.1g259.8g10.8g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950