Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka3360g10248kcal325.9g2049.6g67.2g504g
Puolukka 3200g1242kcal14.1g217.6g16g83.2g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3200g2424kcal59.8g493.4g6.4g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19616g27829kcal799.6g5521.2g179.2g1238.4g
Valittu annoskoko9808g13915kcal399.8g2760.6g89.6g619.2g
Annoskoko puolitettuna4904g6957kcal199.9g1380.3g44.8g309.6g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480