Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 526g658kcal110.5g0g23.7g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml34g44kcal2.3g6.8g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g23g203kcal0g0g22.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g248g136kcal7.7g15.9g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g2165kcal245g59.8g103.2g5.2g
Valittu annoskoko981g1082kcal122.5g29.9g51.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna491g541kcal61.3g15g25.8g1.3g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414