Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 164g73kcal0.3g15.5g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.5g12kcal0.6g0.5g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g135g147kcal32.4g1.4g1.4g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g45g50kcal1.4g2.9g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g719kcal71g46.6g25.6g8.2g
Valittu annoskoko981g360kcal35.5g23.3g12.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna491g180kcal17.8g11.7g6.4g2.1g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113342