Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 450g125kcal5.4g18.3g0.9g9.4g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g281g365kcal59g0g11.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g56g17kcal0.6g2.2g0.2g0g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g1134kcal135.2g63.2g26g26.6g
Valittu annoskoko981g567kcal67.6g31.6g13g13.3g
Annoskoko puolitettuna491g284kcal33.8g15.8g6.5g6.7g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589