Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 165g70kcal0.6g6.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai130g455kcal15.6g92.3g2.7g3.9g
Ruokaöljy keskiarvo 4g35kcal0g0g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 55g69kcal6.1g0.1g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.3g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 100g86kcal3.1g4.4g6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g88g341kcal25.4g1.8g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1963g3237kcal183g233.4g163.6g16g
Valittu annoskoko982g1618kcal91.5g116.7g81.8g8g
Annoskoko puolitettuna491g809kcal45.8g58.4g40.9g4g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574