Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 901g273kcal11.3g43.2g1.8g15.3g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)315g252kcal10.7g59.9g3.2g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g4504g653kcal0g153.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1576g285kcal8.8g39.4g6.3g11g
Pasta 3-viljan (Torino)405g1419kcal60.8g267.5g10.1g20.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1802g2991kcal342.3g0g180.2g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Persilja 225g62kcal3.1g2.5g0.5g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19620g13003kcal875g1134.6g530.6g129.2g
Valittu annoskoko9810g6501kcal437.5g567.3g265.3g64.6g
Annoskoko puolitettuna4905g3251kcal218.8g283.7g132.7g32.3g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156