Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1890g2116kcal398.7g0g56.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1200g360kcal10.8g57.6g3.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.4g24kcal0.8g0.6g1.9g0g
Keräkaali, 100g2699g648kcal32.4g91.8g5.4g56.7g
Keräkaali, 100g3899g936kcal46.8g132.6g7.8g81.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19632g9918kcal981.4g567.6g342.8g277.2g
Valittu annoskoko9816g4959kcal490.7g283.8g171.4g138.6g
Annoskoko puolitettuna4908g2480kcal245.4g141.9g85.7g69.3g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856