Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Lapinliha,poronkäristys 750g187g259kcal39.4g1.9g11.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow100g80kcal4.2g13g0.9g3.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g125g312kcal23.7g0g27.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1964g1342kcal136g36.2g79.6g8.8g
Valittu annoskoko982g671kcal68g18.1g39.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna491g336kcal34g9.1g19.9g2.2g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710