Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Lapinliha,poronkäristys 750g188g259kcal39.4g1.9g11.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow100g80kcal4.2g13g0.9g3.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g125g313kcal23.8g0g27.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1965g1343kcal136.2g36.2g79.8g8.8g
Valittu annoskoko983g672kcal68.1g18.1g39.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna491g336kcal34.1g9.1g20g2.2g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710