Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 700g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Lapinliha,poronkäristys 750g1874g2586kcal393.5g18.7g112.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1000g800kcal42g129.9g9g31g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1249g3123kcal237.4g0.4g274.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19640g13422kcal1359.8g362.4g796.8g87.2g
Valittu annoskoko9820g6711kcal679.9g181.2g398.4g43.6g
Annoskoko puolitettuna4910g3356kcal340g90.6g199.2g21.8g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710