Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti4795g5274kcal1054.9g4.8g143.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 144g1271kcal0g0g143.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1066g288kcal13.9g51.1g1.1g18.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g44kcal3.4g6.9g0.3g0.9g
Vesi1598g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi59g164kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Punaviini 799g563kcal2.5g1.6g0g0g
Rusina 96g280kcal2.7g57.6g0.5g9.3g
Oliivi kivetön musta rainbow1066g1918kcal6.4g60.7g181.1g0g
Ohrakas ohratärkkelys160g583kcal0.6g143.8g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19648g20773kcal2179.4g661.2g969.6g61.2g
Valittu annoskoko9824g10386kcal1089.7g330.6g484.8g30.6g
Annoskoko puolitettuna4912g5193kcal544.9g165.3g242.4g15.3g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355