Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 128g929kcal1.5g0.5g104.1g0g
Sipuli (kuorittu)2304g622kcal30g110.6g4.6g39.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g5120g1024kcal66.6g153.6g10.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g128g133kcal10.1g20.9g0.8g2.6g
Soijarouhe, tumma, 30g480g1550kcal240g144g2.4g26.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 640g2113kcal12.8g19.2g224g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g384g1075kcal73g0.1g84.5g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)640g2496kcal185.6g0g192g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19648g19884kcal1239.2g897.8g1245.2g136.4g
Valittu annoskoko9824g9942kcal619.6g448.9g622.6g68.2g
Annoskoko puolitettuna4912g4971kcal309.8g224.5g311.3g34.1g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458