Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1389g3820kcal402.8g1.4g236.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1191kcal35.4g243.1g4.2g12.2g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g641g2199kcal78.2g430.1g5.1g49.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g160g449kcal30.4g0g35.3g0g
Sinappi 86g112kcal3.7g12.1g5.1g1.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5342g2435kcal160.3g256.4g80.1g0g
Voi 160g1163kcal1.9g0.6g130.3g0g
Ketsuppi, euro shopper96g96kcal1g22.1g0.5g1.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa1603g2099kcal288.5g20.8g96.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19648g27128kcal2004.4g1973.2g1185.8g128.6g
Valittu annoskoko9824g13564kcal1002.2g986.6g592.9g64.3g
Annoskoko puolitettuna4912g6782kcal501.1g493.3g296.5g32.2g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826