Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g2670g534kcal48.1g58.7g8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2670g534kcal80.1g53.4g0g66.7g
Kesäkurpitsa1068g182kcal4.3g26.7g6.4g7.5g
Juusto, Valio arkijuusto748g2467kcal201.8g0g179.4g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g2136g2563kcal49.1g102.5g213.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g534g1495kcal101.4g0.2g117.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19648g15548kcal969.6g483g1049.8g148.4g
Valittu annoskoko9824g7774kcal484.8g241.5g524.9g74.2g
Annoskoko puolitettuna4912g3887kcal242.4g120.8g262.5g37.1g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207