Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 47g13kcal1.5g0.5g0.4g0.7g
Purjosipuli 247g57kcal4.5g5.9g0.5g5.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1866g337kcal10.4g46.6g7.5g13.1g
Paprika punainen 1059g310kcal10g47.6g4.2g20.1g
Rypsiöljy 126g1114kcal0g0g125.9g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g47g140kcal7.5g3.3g10.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 933g212kcal5.2g32.2g2.8g13.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g2799g2659kcal559.7g0g19.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1726g690kcal19g124.3g8.6g24.2g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19656g11382kcal1245.2g586.2g361.6g156g
Valittu annoskoko9828g5691kcal622.6g293.1g180.8g78g
Annoskoko puolitettuna4914g2846kcal311.3g146.6g90.4g39g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762