Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 375g167kcal2.7g23.4g0g22.5g
Porkkanaraaste 200g375g101kcal2.3g19.9g0.8g9.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g225g878kcal0g220.5g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g8.2g50kcal0.6g4.8g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1966g2391kcal11.2g537.2g7.4g63.8g
Valittu annoskoko983g1196kcal5.6g268.6g3.7g31.9g
Annoskoko puolitettuna492g598kcal2.8g134.3g1.9g16g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308669