Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana300g516kcal53.7g1.5g33g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g56g68kcal15.2g10.7g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Lanttu 113g33kcal1.1g5.2g0.3g2g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g94g103kcal2.8g3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1967g1829kcal156.4g118.2g87.6g15.6g
Valittu annoskoko983g914kcal78.2g59.1g43.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna492g457kcal39.1g29.6g21.9g3.9g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142