Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 175g23kcal2.8g0.7g0.5g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl12g106kcal0g0g11.8g0g
Kikherne säilötty Bonduelle350g455kcal22.8g70g10.5g17.5g
Broileri, rintafilee, nahaton 263g281kcal60.7g0g3.9g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g175g667kcal15.4g125.2g2.3g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1967g3085kcal204.8g394.6g58.2g62g
Valittu annoskoko984g1542kcal102.4g197.3g29.1g31g
Annoskoko puolitettuna492g771kcal51.2g98.7g14.6g15.5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202