Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g131g880kcal0g0g105g0g
Kananmuna kuorineen punnittu119g150kcal13.1g0.4g10.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 285g976kcal29g199.2g3.4g10g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.8g32kcal0.3g7g0.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g315g265kcal3.5g57.7g1.3g5.7g
Sokeri 112g453kcal0g111.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1967g5542kcal92.8g758.2g241.4g31.4g
Valittu annoskoko984g2771kcal46.4g379.1g120.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna492g1386kcal23.2g189.6g60.4g7.9g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406