Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)140g490kcal17.9g97.6g2.7g4.5g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 11g31kcal1.2g1.6g2.2g0.1g
Hirvenliha 95g106kcal20g0g2.8g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 175g80kcal5.2g8.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1967g1484kcal94.2g217g25g9.8g
Valittu annoskoko984g742kcal47.1g108.5g12.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna492g371kcal23.6g54.3g6.3g2.5g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639