Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo1500g10650kcal4.5g3g1200g0g
Sokeri 1500g6089kcal0g1498.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2500g8578kcal254.8g1750g30g87.5g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.7g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 2000g1740kcal21.2g366g8g36g
Taloussuklaa, Fazer1000g5150kcal39g560g300g53g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g150g600kcal0g148.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19660g68927kcal919.2g8696.4g3301.4g353.6g
Valittu annoskoko9830g34464kcal459.6g4348.2g1650.7g176.8g
Annoskoko puolitettuna4915g17232kcal229.8g2174.1g825.4g88.4g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328