Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen120g864kcal1.2g1.2g96g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 204g828kcal0g203.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g240g840kcal8.4g194.4g2.4g7.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten36g119kcal8.5g16.2g7.6g4g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Tomusokeri 1dl=60g72g288kcal0g72g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten12g40kcal2.8g5.4g2.5g1.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 40g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g6880kcal67.8g1005.2g300.2g25g
Valittu annoskoko984g3440kcal33.9g502.6g150.1g12.5g
Annoskoko puolitettuna492g1720kcal17g251.3g75.1g6.3g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002