Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 261g1387kcal0.8g1.3g156.8g0g
Sokeri 254g1030kcal0g253.6g0g0g
Kananmuna kuoreton254g363kcal30.5g0g25.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g350kcal0.1g85.3g0.1g1.5g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g75g463kcal16.1g9.2g41.3g5.4g
Sokeri 36g146kcal0g35.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g7477kcal95g770.4g447.2g13.8g
Valittu annoskoko984g3739kcal47.5g385.2g223.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna492g1869kcal23.8g192.6g111.8g3.5g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563