Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g240g912kcal13g76.8g60g4.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen240g334kcal45.6g0g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka72g18kcal0.6g3.3g0.3g1.4g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g120g204kcal9.2g6.2g15.6g3.4g
Kananmuna kuorineen punnittu72g91kcal7.9g0.2g6.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Tomaatti 48g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g90g243kcal29.7g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g4055kcal216g184g267.8g20.6g
Valittu annoskoko984g2028kcal108g92g133.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna492g1014kcal54g46g67g5.2g
Arvot/100g100g206kcal11g9.3g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671