Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Sokeri 113g459kcal0g112.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 67g23kcal2g3.3g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g67g485kcal0.7g0.7g53.2g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g593kcal17.6g121g2.1g6.1g
Mustikka metsä- 166g73kcal0.8g10.6g1g5.5g
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Voi, 1 tl, 5 g33g243kcal0.3g0.3g26.6g0g
Sokeri 57g229kcal0g56.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g4864kcal76.4g696.4g182.2g29.6g
Valittu annoskoko984g2432kcal38.2g348.2g91.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna492g1216kcal19.1g174.1g45.6g7.4g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678