Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)381g530kcal42.3g1.5g39.6g0g
Sokeri 135g548kcal0g134.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g429kcal0g0g47.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 103g354kcal10.5g72.2g1.2g3.6g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g10g37kcal0g9.3g0g0g
Raparperi 159g54kcal1.1g8.7g0.2g2.2g
Mansikka 108g50kcal0.5g9.1g0.2g2.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g4035kcal109.8g478.4g177.6g15.8g
Valittu annoskoko984g2017kcal54.9g239.2g88.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna492g1009kcal27.5g119.6g44.4g4g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692