Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 540g4772kcal0g0g539.6g0g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Tonnikala öljyssä 1599g3034kcal433.6g0g143.9g0g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Kesäkurpitsa zucchini 2665g481kcal14.9g66.6g10.7g18.7g
Tomaatti 3198g728kcal17.9g110.3g9.6g44.8g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g19329kcal993g554.8g1419.2g191.4g
Valittu annoskoko9840g9665kcal496.5g277.4g709.6g95.7g
Annoskoko puolitettuna4920g4832kcal248.3g138.7g354.8g47.9g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358