Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1921g3266kcal384.2g0g192.1g0g
Voi 255g1846kcal3g1g206.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1071kcal31.8g218.5g3.7g10.9g
Vesi, vesijohtovesi 2881g0kcal0g0g0g0g
Voi 269g1951kcal3.2g1.1g218.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2401g1025kcal81.2g115.3g24g0g
Juustoraaste emmental punaleima840g3278kcal243.7g0g252.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras961g3362kcal124.9g672.3g14.4g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g31597kcal1744g2016.4g1823.6g79.4g
Valittu annoskoko9840g15798kcal872g1008.2g911.8g39.7g
Annoskoko puolitettuna4920g7899kcal436g504.1g455.9g19.9g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594