Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g997g7278kcal10g10g797.6g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1495g5085kcal29.9g44.9g538.4g0g
Kookoshiutale 349g2306kcal28.4g22.3g225.2g56.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5583g2154kcal8.9g455.6g5g83.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g997g6082kcal189.4g49.8g548.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 399g2689kcal107.2g27.5g231.3g49.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g51331kcal749g1252g4693g379.4g
Valittu annoskoko9840g25665kcal374.5g626g2346.5g189.7g
Annoskoko puolitettuna4920g12833kcal187.3g313g1173.3g94.9g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976