Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2662g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g53g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Karjalanpaisti atria 700g1864g2982kcal354.1g0g171.5g0g
Bataatti, kuorittu 4792g3879kcal75.2g806.5g2.4g143.8g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Valkopippuri, annos 1g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl133g1198kcal0g0g133.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g16412kcal875.4g1660.2g616.6g301.6g
Valittu annoskoko9840g8206kcal437.7g830.1g308.3g150.8g
Annoskoko puolitettuna4920g4103kcal218.9g415.1g154.2g75.4g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436