Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1654g705kcal6.3g67.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1303g4562kcal156.4g925.4g27.4g39.1g
Ruokaöljy keskiarvo 40g354kcal0g0g40.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 551g692kcal60.7g1.4g49.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 2256g4995kcal394.8g0g383.5g0g
Sipuli 150g46kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Tomaattimurska 2005g590kcal11.2g106.3g4g38.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1003g862kcal31.1g44.1g60.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g877g3421kcal254.4g17.5g254.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g32453kcal1833.6g2339.4g1639.2g159.6g
Valittu annoskoko9840g16226kcal916.8g1169.7g819.6g79.8g
Annoskoko puolitettuna4920g8113kcal458.4g584.9g409.8g39.9g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574