Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 417g75kcal2.3g10.4g1.7g2.9g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g63g214kcal7.6g41.9g0.5g4.8g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 208g89kcal7g10g2.1g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g10g71kcal0.1g0.1g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%63g175kcal18.1g1.6g10.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g208g42kcal1.2g7.9g0.6g2.9g
Parmesaani raaste, Somerfield4.2g16kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1970g1451kcal78g161.2g49.2g22g
Valittu annoskoko985g726kcal39g80.6g24.6g11g
Annoskoko puolitettuna493g363kcal19.5g40.3g12.3g5.5g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80107