Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu63g44kcal9g0.4g0.7g0g
Sinisimpukka vedessä 63g56kcal9.8g1.2g1.3g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g250g200kcal47.5g0g2.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)250g63kcal2.5g13.8g0g3.5g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Ruokakerma ingman 5%125g106kcal4.4g7.5g6.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus156g532kcal36g82.9g5.8g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1970g2210kcal220.6g219g52.2g28.2g
Valittu annoskoko985g1105kcal110.3g109.5g26.1g14.1g
Annoskoko puolitettuna493g553kcal55.2g54.8g13.1g7.1g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157