Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 241g44kcal1.3g6g1g1.7g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g328g558kcal65.7g0g32.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 131g231kcal2.5g4.1g22.3g0g
Emmental juustoraaste valio66g256kcal19g0g19.7g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)219g88kcal2.4g15.8g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1970g2354kcal181.8g51.8g153.8g9.6g
Valittu annoskoko985g1177kcal90.9g25.9g76.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna493g589kcal45.5g13g38.5g2.4g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768