Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen450g584kcal76.4g9g36.9g0.4g
Auringonkukkaöljy (100g)11g99kcal0g0g11.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK202g324kcal42.5g0.6g182g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)169g143kcal1.7g5.9g11.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g154g92kcal0.6g23.1g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1971g2486kcal242.4g77.2g484.2g5.2g
Valittu annoskoko986g1243kcal121.2g38.6g242.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna493g622kcal60.6g19.3g121.1g1.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672