Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 225g447kcal66g0g20.2g0g
Siankylki, raaka56g181kcal8.3g0g16.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 281g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Palsternakka 84g54kcal0.4g10g0.3g3.8g
Paprika keltainen 96g29kcal0.9g4.9g0.2g1.9g
Paprika vihreä 96g20kcal0.9g2.4g0.3g1.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi19g52kcal1.7g1.3g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1971g2063kcal169.2g138.4g85.4g26.2g
Valittu annoskoko986g1031kcal84.6g69.2g42.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna493g516kcal42.3g34.6g21.4g6.6g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933