Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 337g129kcal3.4g23.2g0.7g8.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Inkivääri, tuore, silputtu17g14kcal0.3g3g0.1g0.3g
Piparjuuriraaste Felix5.6g16kcal0.2g0.8g1.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g17g3.4kcal0g1.1g0g0g
Oliiviöljy 30g268kcal0g0g30.3g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 17g47kcal0.3g0.5g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1971g1123kcal15g80.8g78.4g25.4g
Valittu annoskoko985g561kcal7.5g40.4g39.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna493g281kcal3.8g20.2g19.6g6.4g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284