Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1191g331kcal14.2g48.3g2.4g25g
Porkkana, keskikokoinen 65g367g103kcal2.2g21.9g0.7g9.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g900g1709kcal143.9g4.5g125.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 5997g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka205g51kcal1.8g9.4g0.8g3.9g
Lehtiselleri 62g7.8kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1042g625kcal15.6g135.5g1g9.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19704g5724kcal360.4g452g262.2g100.6g
Valittu annoskoko9852g2862kcal180.2g226g131.1g50.3g
Annoskoko puolitettuna4926g1431kcal90.1g113g65.6g25.2g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472