Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 4544g5320kcal785.1g0g240.8g0g
Sipuli 1049g317kcal13.1g50.3g2.1g17.8g
Korppujauho 350g1280kcal36.7g261.8g3.6g18.5g
Kananmuna 50g(kpl)1118g1409kcal123g3.4g100.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2097g7446kcal39.4g55.6g796.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g699g6291kcal0g0g699g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g44126kcal1994.6g742.2g3686.2g72.6g
Valittu annoskoko9856g22063kcal997.3g371.1g1843.1g36.3g
Annoskoko puolitettuna4928g11032kcal498.7g185.6g921.6g18.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095